Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Græsk Bøf

En lækker variation af en af familiens favoritter, men dynget godt til med hvidløg, krydderurter og oliven. Den er fremragende som en traditionel burger, men gør sig også rigtigt godt med tzatziki og velkrydrede ovnbagte kartoffelbåde.

En af de nye opskrifter:

Japansk Shokupan

Her er en bagemaskine version af det lækre bløde og luftige japanske Shokupan brød. Japanerne er vilde med det og bruger det med skorpen skåret af til deres farverige og eksotiske sandwitch.

En af de mest viste opskrifter:

Crumpets

Lige siden vi kom hjem fra England har vi savnet de lækre Crumpets vi nød på gode weekendmorgener. Her er en opskrift der giver lækre hjemmelavede Crumpets, lige til at servere, eller til at fryse og så varme op i en 120°C ovn.

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.