Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Citronfromage

Citronfromage er en let, lækker og velsmagende dessert, der ikke er så svær at lave som de fleste tror. Det vigtigste ved denne opskrift er at røre godt rund inden husblasen stivner, ellers kommer der klumper i fromagen, og så er den ikke længere værd at spise.

En af de nye opskrifter:

Haslev Kimchi

Kimchi er en lækker koreansk delikatesse, bestående af fermenterede rå grønsager, chili, hvidløg og ingefær. Kimchi bliver spist ved de fleste måltider i Korea. Jeg har smagt det nogle gange, og det var ok, men ikke noget særligt. Det var indtil jeg lavede det selv, Denne opskrift giver et tilbehør til næsten alt og er noget af det lækreste jeg har smagt i mit liv, og så er det utroligt sundt. Denne opskrift er udviklet over nogen tid, og er en sammenblanding af mange opskrifter og gode råd. Hver koreansk familie har deres egen opskrift, så her er vores families version.

En af de mest viste opskrifter:

Kylling i Stegeso

En stegeso bliver bedre og bedre med alderen. Min er efterhånden 30 år gammel og har lavet et utal af lækre middage. Jeg har lovet en af mine trofaste læsere at sætte nogle retter på der bruger en stegeso. Så her er en nem klassiker der udnytter alt det stegesoen er god til.

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.