Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Skumfiduser

Er der noget der hedder gourmet skumfiduser? Ja, hvis du laver dem selv. Det er forbløffende få ingredienser der skal til for at lave lækre skumfiduser. Det er en stor fordel at have en røremaskine med piskeris når man skal lave denne opskrift, for der skal pisket hårdt i lang tid.

Den færdige masse er meget klistret og bør drysses med flormelis inden den gemmes og serveres. Det er en god idé at bruge en gummi dejskraber dyppet i vand når massen skal glattes ud.

En af de nye opskrifter:

Fermenterede Hvidløg

En lækker måde at bevare hvidløg på til hele året. fermenterede hvidløg bliver gæret med naturlige mælkesyrebakterier, og de får en næsten smøragtig konsistens, med en hvidløgssmag der er kompleks og koncentreret.

En af de mest viste opskrifter:

Fars Leverpostej

Her er den lækreste leverpostej jeg nogensinde har smagt. Jeg bager en masse hver 6-7. uge, og smider dem i fryseren. Når der er to-tre stykker tilbage får jeg det at vide med det samme, så min familie er sikker på at vi har en ny portion inden vi løber tør.

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.