Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Texas BBQ Dry Rub

Dette er en lækker sød og krydret tør rub, der er perfekt til at gnide på alle mulige stykker grillkød. Den kan bruges til steaks, kylling, svinekød, pulled pork, brisket og mange andre ting.

En af de nye opskrifter:

Verdens Bedste Rugbrød

Her er en fantastisk opskrift på rugbrød, inspireret af bagekurset.dk's oprindelige opskrift, men med en helt anden kerneblanding. Det er relativt nemt at gå til, fordi jeg bruger tørret surdej, rigtigt mange lækre kerner, og binder det hele sammen med en hvedemel (helt som brødfabrikkerne gør det. Resultatet er et rugbrød der smager bedre end de bedste man kan købe i butikkerne.

En af de mest viste opskrifter:

Fars Leverpostej

Her er den lækreste leverpostej jeg nogensinde har smagt. Jeg bager en masse hver 6-7. uge, og smider dem i fryseren. Når der er to-tre stykker tilbage får jeg det at vide med det samme, så min familie er sikker på at vi har en ny portion inden vi løber tør.

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.