Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Citronfromage

Citronfromage er en let, lækker og velsmagende dessert, der ikke er så svær at lave som de fleste tror. Det vigtigste ved denne opskrift er at røre godt rund inden husblasen stivner, ellers kommer der klumper i fromagen, og så er den ikke længere værd at spise.

En af de nye opskrifter:

Connies Rugbrød

I forlængelse af det lækre rugbrød fra Hjemmeriet, kom min gode ven og madentusiast Connie med hendes lækre opskrift på rugbrød. Den kunne jeg ikke lade være, og deler den hermed med Verdens Lækreste opskrifter.

En af de mest viste opskrifter:

Friskbagte Flutes

Her er opskriften på lækker friskbagt flutes. De er lige velegnet til en kontinental morgenmad som de er til at lave lækre sandwiches, eller som tilbehør til suppe.

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.