Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Græsk Citronsuppe

Her er opskriften på en lækker forårsagtig græsk suppe der udnytter at de grønne aspargeser er lige om hjørnet. Kyllingen kan være resterne af en grilkylling, eller bare lidt overlår eller bryst der er pocheret i 20 minutter og derefter kølet ned.

En af de nye opskrifter:

Lyn-Ramen (Tantanmen)

Ramen er en lækker japansk ret, rig på smag og ingredienser. Ramen er normalt svær og tidskrævende at tilberede, men denne opskrift er til at gå til, og burde kunne stå på bordet relativt hurtigt, hvis man kan rubbe neglende, uden alt for meget snyd.

En af de mest viste opskrifter:

Ciabatta

Der er ikke meget der er mere lækkert end hjemmelavet italiensk brød. Ciabattabrød er en dejlig og lækker kombination af rustik elegance, fremragende smag og godt landbrød.

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.