Publikum ved SM i Håndbryg 2015

De åbne sjællandsmesterskaber i håndbryg 2015 byder på en spændende dag med mulighed for at smage på mere end 40 fantastiske øl. Det finder sted i den store sal på Haslev Bibliotek, Jernbanegade 62, 4690 Haslev, indgang på højre side af bygningen. Dørene åbner kl. 10:30 for publikum. Alle er meget velkomne.

Der er et begrænset antal parkeringspladser bag ved biblioteket, og en del parkering ved Torvet, 2 minutters gang fra Biblioteket. Vi anbefaler dog, at publikum benytter offentlig transport. Der går tog fra Køge Station hver time, og Haslev Station ligger ca. 10 minutters gang fra biblioteket, op af Jernbanegade.

Indgangen koster 25 kr., inklusiv et lækkert Danske Ølentusiaster smageglas, program og stemmeseddel. Hver smagsprøve på ca. 10 cl. koster 5 kr. og afregnes direkte med bryggeren. HUSK femmere da det er begrænset hvor mange byttepenge vi alle har med. Vi har opfordret bryggerne til at modtage MobilePay.

Sjællandsmesterskabet i Håndbryg afgøres af et panel af eksaminerede øldommere fra Dansk Øldommerforening. Der vil også være to publikumspriser, hvor publikum vil kunne stemme om de øl de bedst kunne lide. Publikum, der stemmer i publikumspriskonkurencen, og som er til stede ved præmieoverrækkelsen, vil deltage i en lodtrækning om lækre ølpræmier fra  Kongebryg, Det Lille Bryggeri, Rocket Brewing, Bryg Selv, Tønden, og Hugos Kælder.

Har du spørgsmål til denne fantastiske øldag, er du meget velkommen til at skrive til formanden for styregruppen:

Danske Ølentusiaster,
Regionsformand Region Midtvestsjælland,
Henning Palm