Foredrag

Vi kommer gerne og fortæller om ølbrygningens mysterier, og vores øl. Der er flere muligheder at vælge imellem, fra en times fortælling og smagning, til et foredrag, kombineret med brygning og smagning. Pakkerne nedenfor er forslag, kontakt os for at for at få sat en pakke sammen der passer til dine ønsker og forhold.

Foredrag om ølbrygning- 1.050 kr. plus moms
Varighed, ca. 1½ time. Prisen dækker 10 personer, ekstra personer koster 45 kr. pr. stk. Foredraget er en rejse gennem øllets historie, en gennemgang af de processer der skaber øl, en meget praktisk og inspirerende gennemgang af hvordan man selv kan komme i gang med at brygge, og endelig en kort introduktion til en række øltyper. Foredraget afsluttes med smagning af nogle eksempler på HBC's øl.

Foredrag om ølbrygning og madparring - 1.350 kr. plus moms
Varighed, ca. 2 timer. Prisen dækker 10 personer, ekstra personer koster 45 kr. pr. stk. Maden er ikke inkluderet, men bestilles seperat. Du er velkommen til selv at sørge for maden. Menuen aftales i god tid og bør inkludere en hovedret, en dessert og lidt ost. Foredraget er en rejse gennem øllets historie, en gennemgang af de processer der skaber øl, en meget praktisk og inspirerende gennemgang af hvordan man selv kan komme i gang med at brygge, og endelig en kort introduktion til en række øltyper. Foredraget afsluttes med smagning af nogle eksempler på HBC's øl sammen med den valgte mad. Deltagerne bliver ofte overrasket over smagtkombinationerne og over hvor meget øl egentlig kan.

Foredrag om ølbrygning med minibryg - 2.810 kr. plus moms
Varighed, ca. 4 timer. Resultatet af brygningen bliver ca. 8 500ml flasker øl, og instruktioner og materialer til at gære og tappe øllet når den er klar, er inkluderet. Mens vi mæsker og koger vil der være et Foredrag som er en rejse gennem øllets historie, en gennemgang af de processer der skaber øl, en meget praktisk og inspirerende gennemgang af hvordan man selv kan komme i gang med at brygge, med udgangspunkt i den brygning vi laver sammen. Endelig vil der være en kort introduktion til en række øltyper, og vi afslutter med smagning af nogle eksempler på HBC's øl. Øllen der kommer ud af brygningen skal hældes på flaske efter ca. 2 uger, og kan nydes efter ca. yderligere 2 uger.

Foredrag om ølbrygning med stort bryg - 5.575 kr. plus moms
Varighed, ca. 8 timer. Resultatet af brygningen bliver ca. 35-40 500ml flasker øl, og instruktioner og materialer til at gære og tappe øllet når den er klar, er inkluderet. Mens vi mæsker og koger vil der være et Foredrag som er en rejse gennem øllets historie, en gennemgang af de processer der skaber øl, en meget praktisk og inspirerende gennemgang af hvordan man selv kan komme i gang med at brygge, med udgangspunkt i den brygning vi laver sammen. Endelig vil der være en kort introduktion til en række øltyper, og vi afslutter med smagning af nogle eksempler på HBC's øl. Øllen der kommer ud af brygningen skal hældes på flaske efter ca. 2 uger, og kan nydes efter ca. yderligere 2 uger.