en opskrift fra www.rogilds.dk
Denne salat må ikke savnes på et sildebord. Lav først grunddressingen og tilsæt så de øvrige ingredienser.
Ingredienser:
Grunddressing:
|
2 spsk mayonæse
|
200 ml cremfraich 18% el. yoghurt el.kvark
|
salt, peber
|
½ tsk dijonsennep
|
½ spsk citronsaft
|
lidt sukker
|
1 finthakket løg
|
Sildesalaten:
|
3 -4 marinerede spegesild
|
½ æble i tern
|
1 løg i tern
|
3 spsk hakket, syltet rødbede
|
1 hakket æg
|
Fremgangsmåde:
Først røres alle ingrdienserne sammen til grunddressingen. Du kan selv bestemme, hvor fed, du ønsker den. Silden skæres i små tern, og alle ingredienserne undtagen ægget, røres i dressingen til denne røde sildesalat.
Drys det hakkede æg på toppen og servér med rugbrød.
Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved