Stuvet Spinat

en opskrift fra www.rogilds.dk

Det grønne er godt for øjnene, så tænker jeg altid på spinat. Den giver en fin grøn farve i maden.

Ingredienser:

1 pakke frossen spinat eller
½ kg frisk spinat
1 tsk salt

Stuvning:
3 dl mælk
30 g smør
4 spsk mel
salt, peber
reven muskatnød

Fremgangsmåde:

Frisk spinat renses og skylles i flere hold vand. Hældes i en gryde med det vand, der hænger ved og dampes mørt - til den falder sammen. Tag den op og hæld vandet fra og hak den. Bring mælken i kog i en gryde og tilsæt en smørbolle, dvs rør melet og det blødgjorte smør sammen i en skål og hæld det i mælken. Lad det koge lidt, til det tykner og tilsæt den hakkede spinat. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved