en opskrift fra www.rogilds.dk
Lækkert og letlavet grøn mad, ser serveres på en bund af ris eller bulgur.
Ingredienser:
600 g rensede porrer
|
vand
|
salt
|
4 portioner ris eller bulgur
|
Fyld:
|
1 hakket løg
|
2 fed finthakket hvidløg
|
4 spsk olivenolie
|
4 hakkede tomater
|
1 skive afskorpet, smuldret franskbrød
|
3 spsk persille
|
salt, peber
|
2 hårdkogte, halverede æg
|
Fremgangsmåde:
Skær porrerne i 5 -6 cm lange stykker og kog dem møre i saltvand, lad dem dryppe af og læg dem i et ovnfast fad med varme ris eller bulgur og hold begge dele varme. Svits løgene i en gryde i den varme olie i nogle minutter, mens der røres. Tilsæt tomater, brød og persille og svits det hele i 2 -3 minutter. Kom æggene i og smag blandingen til med salt og peber, før den fordeles over porrerne. Drys med hakket persille.
Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved