en opskrift fra www.rogilds.dk
Vegetarret med pebefrugter er både lækker og farverigt
Ingredienser:
400 g Fettuccinepasta
|
4 røde peberfrugter
|
4 grønne peberfrugter
|
sauce:
|
4 hakkede tomater
|
2 fintkakkede skalotteløg
|
1 tsk olivenolie
|
10 store salvieblade
|
600 ml grønsagsbouillon
|
Fremgangsmåde:
Flæk og udkern peberfrugterne. Grill dem under grillen i ovnen til skindet er mørkt og blistret . Læg peberfrugterne i en plastpose og lad dem afkøle lidt, før skindet flås af. Skalotteløg svitses i olien, hakket tomat og salvieblade tilsættes.Hæld bouillon ved og kog den for god varme, til den er reduceret til det halve. Kog og afdryp pastaen. Vend den med bouillon og peberfrugter, der er skåret i mindre stykker. Server retten med brød
Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved