Rød Karrysuppe

en opskrift fra www.rogilds.dk

Her er en lækker spicy rød karry suppe til at live en trist vinterdag op, eller til at bringe det bedste frem i en varm sommerdag. Styrken styre man med den karry pasta man bruger, og hvor meget frisk chilli man drysser over til sidst.

Ingredienser:

350 g kyllingebryst uden skind
salt og peber
1 spsk. olie
5 dl vand
1 dåse kokosmælk
3-4 tsk. rød Thai curry paste
1 spsk. fish sauce (kan udelades)
1 groft strimlet grøn peber
100 g risnudler, brækkede
frisk hakket chili til drys
basilikumblade til drys

Fremgangsmåde:

Skær kyllingen i mundrette stykker og drys med salt og peber. Opvarm olien og brun kyllingestykkerne i ca. 2-3 minutter. Tilsæt vand og kokosmælk og bring suppen til kogepunktet. Rør karypasta og fish sauce i og lad det simre yderligere 2-3 minutter. Tilsæt grøn peber og risnudler og lad simre indtil nudlerne er kogte, ca. 3-4 minutter. Servér rygende varm, drysset med lidt hakket frisk chilli og basilikumblade.

Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved