en opskrift fra www.rogilds.dk
Lavet på grillen og sammen med den lækre tomat & bacon relish har man et usædvanligt lækkert måltid til stor glæde for hele familien. Det er vigtigt ikke at røre for meget i farsen inden burgeren kommer på grillen eller panden, for ellers risikere man at den bliver sej. Vendes på grillen med stor forsigtighed.
Ingredienser:
2 skiver hvidt toastbrød
|
3 æg
|
1 lille hakket løg
|
1 fed hvidløg, hakket
|
1 spsk. smør
|
½ dl hakket persille
|
1 tsk. Worchestershire sauce
|
1 tsk. salt
|
½ tsk. friskkværnet peber
|
500 g hakket oksekød
|
8 skiver tykt flutes, ristet
|
4 salatblade
|
Fremgangsmåde:
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Skær skorperne af brødet og riv det ned i æggene til opblødning mens resten forberedes. Sautér løg og hvidløg i smørret i en 3 minutters tid, og lad dem derefter køle ned i ca. 5 minutter. Tilsæt persille, worchestershire sauce, salt og peber til æggeblandingen og rør det grundigt ud.
Bland æggeblanding, de afkølede løg og hakket kød sammen. Del burgerkødet i fire lige store dele, og form burgerne så de passer til brødet. Grill eller steg burgerne i en 4-6 minutter på hver side.
Saml burgerne ved at lægge et salatblad på underdelen af brødet. Læg burgeren på, og smør tomat & bacon relish på. Afslut med overdelen af brødet.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved