en opskrift fra www.rogilds.dk
En dejlig måde at bruge de sidste drivhustomater op, der giver et lækkert vitamintilskud i løbet af den kolde vinter. Spicy og lækker med kold skinke, stegt kylling eller på pålæg på et stykke brød.
Ingredienser:
900 g gønne tomater (med et par røde for farve)
|
350 g hakket løg
|
90 g rosiner
|
250 g rørsukker
|
1 lille hakket chili
|
1 tsk salt
|
2 spsk gule sennepsfrø
|
3 dl hvidvinseddike
|
Fremgangsmåde:
Vask og halvér tomaterne. Læg de grønne tomater, rosiner, sukker, chili, salt, sennepsfrø og eddike i en gryde og bring til en stille simren. Lad chutnien simre i 25 minutter mens der røres en gang i mellem, og tilsæt så de evnt. røde tomater. Lad chutnien simre videre i 35 minutter, og hæld derefter chutnien i steriliserede glas.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved