Hvidløgsspaghetti

en opskrift fra www.rogilds.dk

En lækker spaghetti med hvidløg og ricotta der kan spises alene som en pastaforret, eller med en lækker sauce. Her skulle være nok til 4 personer.

Ingredienser:

250 g tørret spaghetti
2 spsk olivenolie
2 spsk friskpresset hvidløg
2 spsk frisk hakket persille
1 spsk hakket revet citronskal
1 dl smuldret ricottaost
knust tørret chili efter smag
salt & peber

Fremgangsmåde:

Kog spaghettien efter instruktionerne på pakken. Når spaghettien er al dente, bevares 1 dl af pastavandet og derefter hældes pastaen over i en si.

Opvarm olien til middel varme i den den samme gryde. Tilsæt hvidløg og sautér forsigtigt i 30 sekunder. Rør pastavandet i og tilsæt persille, citronskal og spaghetti og vend det så alt bliver dækket. Smag til med salt, peber og tørrede chiliflager, og rør derefter ricottaen i. Servér med det samme.

Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved