Marinerede Koteletter

en opskrift fra www.rogilds.dk

Prøv disse lækre asiatisk inspirerede koteletter, og spar ikke på kødet, men køb tykke skaftkoteletter der sikre smagfuldt og saftigt kød.

Ingredienser:

½ dl soyasauce
2 spsk honning
2 spsk chilisauce
revet ingefær (på størrelse med en tommelfinger)
4 fed presset hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk tørret salvie
1 spsk balsamisk eddike
1 spsk Worcestershire sauce
1 stilk hakket forårsløg
4 tykke koteletter

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den i en plastikpose, sammen med koteletterne. Lad dem marinere i køleskabet i mindst 2 timer, meget gerne natten over.

Tag koteletterne op af posen, og steg eller gril dem indtil de har en kernetemperatur omkring 70°C, og har en gpd stegeskorpe. Lad dem hvile i en 5 minutters tid, og servér med ris eller gødt brød, og en lækker salat der passer til årstiden.

Copyright 2009-2018, Rogilds. All rights reserved