en opskrift fra www.rogilds.dk
Lækkert tilbehør, der overrasker. Meget velegnet som tilbehør til steg, eller måske en lækker krebinet.
Ingredienser:
1 kg grønne bønner (frost er fint)
|
1 spsk god olivenolie
|
3 spsk smør
|
2-3 fed hvidløg
|
1 tsk knuste tørrede chili
|
1 spsk revet citronskal
|
salt og peber
|
Fremgangsmåde:
Blancher bønnerne i en 2-3 minutter. Dræn og overhæld med koldt vand for at stoppe kogningen.
Opvarm olie og smelt smørret i en stor pande. Pres hvidløget og sautér sammen med chiliflager i et halvt minuts tid. tilsæt bønnerne og vend dem rundt i fedtstoffet, til de er dækkede. Sautér til bønnerne er opvarmede, i en 5 minutters tid. Tilsæt citronskal, og smag til med salt og peber.
Copyright 2009-2019, Rogilds. All rights reserved