en opskrift fra www.rogilds.dk
Kærnemælk er perfekt til at bage brød med. Syrligheden i kærnemælk kommer jo i vore dage fra en laktosefermentering, ikke så langt fra surdejens biokemiske processer. Resultatet er et lækkert og smagfuldt brød med en fabelagtig krumme
Ingredienser:
3 dl kærnemælk
|
3 spsk rapsolie
|
2½ spsk ahornsirup
|
225 g fuldkornsmel
|
240 g brødmel
|
1½ spsk Gluten
|
2 tsk fin salt
|
2½ spsk tørgær
|
Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne i bagemaskinen efter maskinens manual. Sæt skorpen på medium, og brug maskinen "Basic" eller "Whole Wheat" program for det bedste resultat.
Når programmet er færdigt tages brødet ud af maskinen med det samme, og køles helt ned før det skæres for. Brødet bages færdigt mens det køler ned.
Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved