en opskrift fra www.rogilds.dk
Her er et utroligt lækker sødligt og tilfredsstillende brød, meget velegnet til spændende morgenmad, eller som eftermiddagslækkeri. Rosinerne kan udskiftes med alle slags tørrede frugter, skåret i rosinstørrelse, og lidt nødder vil bestemt ikke skade det.
Ingredienser:
3¼ dl vand
|
50 g smør
|
2 tsk salt
|
40 g brun farin
|
500 g brødmel
|
1½ spsk gluten (kan udelades)
|
15 g skummetmælkspulver
|
2 tsk kanel
|
150 g rosiner (eller anden tøret frugt)
|
2 tsk tørgær
|
Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne i bagemaskinen efter maskinens manual. Sæt skorpen på medium, og brug maskinen "Basic" program for det bedste resultat. Placér rosinerne i rosinbakken, eller vent til rosin tilsætnings alarmen lyder, og tilsæt rosinerne
Når programmet er færdigt tages brødet ud af maskinen med det samme, og køles helt ned før det skæres for. Brødet bages færdigt mens det køler ned.
Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved