Honningpære med Hindbærfløde

Udskriv opskrift

Denne lækker dessert der rækker til 8 personer.

Ingredienser:

6 - 8 pærer
100 ml honning (1dl)
2 spsk smør
1 spsk mel
1 spsk reven citronskal
40 g valnødder
300 g frosne hindbær (300 g)
200 ml piskefløde
200 ml creme fraiche

Fremgangsmåde:

Skræl pærerne, halvér dem og tag kernehuset ud. Læg pærerne i et ovnfast fad. Smelt honning, smør og mel i en gryde. Bland citronskal og hakkede valnødder i og hæld det over pærerne. Sæt fadet i forvarmet ovn ved 200°C i ca. 20 - 25 minutter.

Lad hindbærrene tø nogle minutter, før de kommes i blenderen sammen med fløde og creme fraiche. Blend få sekunder og smag til med sukker. Hæld hindbærrene i en skål og sæt dem koldt, til desserten skal serveres.

Denne opskrift er blevet vist 3.703 gange