Kryddersild i portvin

Udskriv opskrift

Altid godt med en sild først, når man skal arrangere frokostbord.

Ingredienser:

6 kryddersild
100 ml eddike
100 ml vand
100 g sukker
1 kvist timian
4-6 røde chilipebre
1 laurbærblad
6 nellike
50 ml portvin
3 spsk olivenolie
3 spsk kapers
3 spsk hakket rødløg
dild til pynt

Fremgangsmåde:

Kryddersildene pudses pænt af og skæres i stykker lidt på skrå. Lægges i et fad, så de ser hele ud. Eddike og sukker samt krydderier koges og afkøles. Tilsæt portvin og olie. Hæld den afkølede marinade over silden, som trækker 5-6 timer, gerne længere. Fordel kapers, løg og dildkviste over.

Servér med groft rugbrød, smør, samt øl og en kold dram til.

Denne opskrift er blevet vist 8.313 gange