Sildesalat

Udskriv opskrift

Denne salat må ikke savnes på et sildebord. Lav først grunddressingen og tilsæt så de øvrige ingredienser.

Ingredienser:


Grunddressing:
2 spsk mayonæse
200 ml cremfraich 18% el. yoghurt el.kvark
salt, peber
½ tsk dijonsennep
½ spsk citronsaft
lidt sukker
1 finthakket løg

Sildesalaten:
3 -4 marinerede spegesild
½ æble i tern
1 løg i tern
3 spsk hakket, syltet rødbede
1 hakket æg

Fremgangsmåde:

Først røres alle ingrdienserne sammen til grunddressingen. Du kan selv bestemme, hvor fed, du ønsker den. Silden skæres i små tern, og alle ingredienserne undtagen ægget, røres i dressingen til denne røde sildesalat.

Drys det hakkede æg på toppen og servér med rugbrød.

Denne opskrift er blevet vist 18.762 gange