Fyldig tomatsuppe

Udskriv opskrift

Suppen kan spises med gratinerede grønsagsbrød eller med almindelige ostesandwich.

Ingredienser:

4 mellemstore kartofler
2 mellemstore gulerødder
1 stort løg
1 spsk smør
1 spsk olie
1 ds hakkede tomater
6-700 ml grønsagsbouillon (6-7dl)
1 fed knust hvidløg
salt
peber
½ tsk basilikum
½ tsk oregano

Fremgangsmåde:

Rens kartoflerne og gulerødderne og riv begge dele groft, pil og hak løget. Svits alle grønsagerne i en gryde i smør og olie i nogle minutter. Hæld tomaterne samt halvdelen af bouillonen ved, tilsæt krydderier og lad suppen snurre under låg i ca 20 minutter, til alt er helt mørt.

Pisk suppen igennem, så grønsagerne moses ud, spæd med resten af bouillonen til den ønskede tykkelse. Varm suppen igennem, smag til og server den rygende varm.

Denne opskrift er blevet vist 4.333 gange