Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Linser mætter godt, og her er de anvendt i en gratin. Hele maden kan forberedes om formiddagen, så man kun lige skal sætte fadet i ovnen, før man spiser. Server tomatsalat til.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Skyl linserne, læg dem i blød i 2 timer, hæld vandet fra og kog dem møre i nyt rent saltet vand i ca 15-20 minutter. Lad dem dryppe af. Pil og hak løget og svits det i panden i olie med de skivede champignoner. Bland det derefter med linser, krydderier, solsikkerkerner, cremefraichen og halvdelen af den revne ost. Kom massen i et smurt ovnfast fad, drys resten af osten på og sæt det i ovnen ved 225 grader (440F) i 25-30 minutter, til den er gylden og gennemvarm.
Denne opskrift er blevet vist 4.624 gange