Tomattærte med Porrer
Udskriv opskrift
Tærterne smager godt både kolde og varme. Fyldet kan varieres meget, så gå bare i gang og find den tærte, du bedst kan lide.Se tærtebund.
Ingredienser:
1
portion tærtedej
|
Fyld:
|
3-4
porrer
|
1 spsk
smør
|
2 ds
tomater
|
1 tsk
bouillonpulver
|
50 ml
tomatpure (½dl)
|
1 spsk
hakket basilikum
|
salt peber
|
2 spsk
reven ost
|
Fremgangsmåde:
Rul dejen ud og beklæd en tærteform. Snit porrerne, svits dem i en gryde i smør, hæld de afdryppede tomater ved, drys bouillon ved og lad fyldet snurre i 10 minutter uden låg, til det har en fast konsistens. Smag til med tomatpure og krydderier. Fordel fyldet på tærtebunden, drys med osten og bag den i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.
Denne opskrift er blevet vist
4.897 gange