Cremesnitter

Udskriv opskrift

Butterdejen kan købes færdig frossen eller du kan selv lave en butterdej.

Ingredienser:

200 g færdig butterdej

creme:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2 spsk maizenamel
½ stang vanille
200 ml mælk/fløde (2dl)

fyld:
75 g hindbærsyltetøj
100 ml piskefløde (1dl)

glasur:
2 spsk flormelis
varmt vand eller appelsinsaft

Fremgangsmåde:

Rul dejen ud i 3 lange stykker 8 x 20 og prik dem med en gaffel. Bages ved 225 grader (440F) i 15 minutter.

Creme: Pisk æggeblommer i en gryde sammen med sukker, maizena og vanillestangen. Fløden hældes i, og cremen koges under omrøring, afkøles. Piskefløden piskes til skum. Smør hindbærsyltetøj, creme og flødeskum på de to bunde og pynt den sidste med glasur, lavet af flormelis og kogende vand eller appelsinsaft.

Læg derefter de tre bunde over hinanden med glasurbunden øverst,. Skær til sidst kagerne ud i stykker på 8 x 12 cm med en skarp kniv,

Denne opskrift er blevet vist 8.041 gange