Flødegullasch

Udskriv opskrift

Gryderetter er meget velegnede til at fryse.Færdige retter har en holdbarhed på 3 måneder i fryseren. Jo federe maden er, jo mindre tid kan det holde sig.

Ingredienser:

½ kg svinesmåkød
2 spsk olie
3 mellemstore løg
200 ml bouillon (2dl)
salt
peber
paprika
100 ml tomatpure(1dl)
200 ml fløde (2dl)
200 g champignons
125 g cocktailpølser

Fremgangsmåde:

Kødet skæres i tern, vendes i mel og brunes i olien. Løg skæres i tern og svitses.Tilsæt salt, peber, paprika, bouillon og tomatpure, og det hele simrer i ca ½ time. Fløde, champignons og cocktailpølser kommes i retten, som smages til og jævnes med maizena.

Serveres med ris eller kartoffelmos.

Denne opskrift er blevet vist 15.769 gange