Marinerede sild
Udskriv opskrift
Spegesild er meget salte og skal lægges i koldt vand og udvandes i 1 døgn. Smag på den, så den ikke er for salt.
Ingredienser:
4
udvandede sildefileter
|
Marinade:
|
300 ml
eddike (3dl)
|
50 ml
sukker (½dl)
|
50 ml
vand (½dl)
|
1
laurbærblad
|
10
hele peberkorn
|
Ved servering:
|
1-2
skivede løg
|
2 spsk
kapers
|
2 spsk
merian
|
Fremgangsmåde:
Kog marinaden sammen af de første 5 ingredienser og lad den blive kold. Den skal være helt kold, inden du hælder den over sildene. De trækker i lagen til næste dag, eller til de skal serveres. Skær sildene i passende skrå stykker og fordel løg , kapers og merian over.
Smager især godt på rugbrød med krydderfedt og med en øl og dram til.
Denne opskrift er blevet vist
4.862 gange