Pestoflutes

Udskriv opskrift

Her er nogle virkelig dejlige flutes, som smager godt både til ost og som tilbehør til suppe.

Ingredienser:

25 g gær
5 dl vand
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
1 tsk. pestosauce
8-10 hakkede, soltørrede tomater
12-15 hakkede, sorte oliven
200 g durummel
500 g hvedemel

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, salt og pesto samt tomater og oliven. Rør durummelet i sammen med melet og ælt dejen blød og smidig. Lad dejen hæve 3-4 timer. Ælt dejen yderligere igennem. Del den i 3 portionen og form dem til 3 flutes , som lægges på en plade. Det hele pakkes i en plastpose og sættes i køleskabet, hvor de hæver natten over.

Rids flutene med en kniv og bag dem ved 250 grader i 8 minutter, derefter 200 grader i 20 minutter.

Denne opskrift er blevet vist 4.791 gange