Flæskeroulade Med Svesker

Udskriv opskrift

Denne ret er lækker, vær opmærksom på den tager tid at tilberede. Den smager dog så godt, at det er det hele værd!

Ingredienser:

1 - 1½ kg stribet flæsk
1 tsk salt
½ tsk peber
2 æbler
125 gram svesker
½ liter vand
sovsekulør

Fremgangsmåde:

Svær og ben skæres fra, og kødet drysses med salt og peber. æblerne skrælles, skæres i skiver og fordeles sammen med sveskerne på 2/3 af kødet, der derefter rulles sammen og ombindes med bomuldssnor. Rouladen brunes i sit eget fedt i gryden, vand og en smule sovsekulør hældes ved, og stegen småsnurrer ca. 2 timer, eller til den er mør.

Skyen jævnes og serveres til den skiveskårne steg sammen med brunede kartofler, ribs- eller tyttebærgelé og evt. rødkål. Flæskerouladen kan også steges i ovnen, ca. 2 timer ved 170°C.

Du kan selv lave rødkålen

Denne opskrift er blevet vist 3.262 gange