Sennepspickles

Udskriv opskrift

Denne pickles kan også bruges som ingrediens i en hjemmelavet remoulade. Der kan bruges andre grønsager end de angivne.

Ingredienser:

300 g drueagurker
200 g chalotteløg
200 g blomkål
150 g grønne tomater
150 g ærter
100 g gulerødder
100 g grønne bønner
100 g voksbønner
15 g peberrod

lage:
1 l eddike
400 g sukker
100 g mel
35 g sennepspulver
2 tsk karry
½ tsk atamonpulver

Fremgangsmåde:

Grønsagerne renses og skæres i mindre stykker. Gulerødderne kan forkoges i saltvand for ikke at blive hårde. Alle grønsager får et opkog i eddike i 2 minutter. De tages op. Sukker, mel og krydderier kommes i (melet røres ud i lidt koldt eddike), og eddiken koges igennem i 5 minutter. Grønsagerne får igen et opkog ,og atamonen tilsættes.

Det hele fyldes på rene, atamonskyllede glas og lukkes.

Denne opskrift er blevet vist 24.542 gange