Skinkeschnitzel med Pasta

Udskriv opskrift

Husk at duppe kødet med et stykke køkkenrulle, før du steger det. Skinkeschnitzler er noget af det magerste kød fra grisen og kan anvendes på flere måder, f.eks. banket ud og rullet omkring røget skinke og flødeost, før det steges.

Ingredienser:

4 skinkeschnitzler
250 g pasta
400 g broccoli
4 forårsløg
4 tomater
8 soltørrede tomater
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
salt & peber
3 spsk frisk basilikum
3 spsk frisk persille

Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter posens opskrift, skær broccoli i stykker og kog dem i 5 minutter. Rens forårsløgene og snit dem i skrå stykker. Skær tomaterne i strimler både de friske og de tørrede. Hak hvidløget. Steg schnitzlerne på panden i ca. 2 minutter på hver side. Svits grønsagerne undtagen broccoli på panden i 2 minutter, krydr med salt og peber, lad det simre i 4 minutter.

Anret grønsagerne på et fad sammen med broccoli og pasta, pyntet med basilikum. Server schnitzlerne til.

Denne opskrift er blevet vist 4.783 gange