Fiskelasagne

Udskriv opskrift

Fiskefars med eller uden laks. Spinat må helst ikke opvarmes igen, men hvis der bliver noget til rest, smager det dejligt dagen efter til frokost.

Ingredienser:

500 g fiskefars
1 pk lasagneplader, forkogte
250 g frossen spinat
2½ dl mælk
2 tsk. maizena
500 g gulerødder
1 dl yoghurt
50 g reven ost
salt & peber
timian
reven muskatnød

Fremgangsmåde:

Skræl gulerødder og kog dem møre. Blend dem til mos og rør dem sammen med yoghurt, salt, peber og timian. Spinaten optøs og vandet sies fra. Spinaten hældes i en gryde sammen med mælken og maizena røres i, Det hele koges i 5 minutter. Tilsættes salt og peber og reven muskat.

Lasagneplade lægges lagvis med gulerodsmos, fiskefars og spinatstuvning. Drys ost på og bag retten i ovnen ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Denne opskrift er blevet vist 4.817 gange