Squash med avokado
Udskriv opskrift
Denne ret kan også serveres som en frokostret med brød til. Squash er en dejlig grønsag og kan bruges i utrolig mange sammenhænge. I min have har jeg altid for mange, synes jeg, også fordi squash er svære at fryse ned. Selv i færdigkogte retter smager den ikke særlig godt , når den bliver tøet op.
Ingredienser:
4
små squash
|
3
avocadoer
|
1 spsk
hakket løg
|
50 ml
olie (½dl)
|
1 spsk
vineddike
|
1 tsk
fransk sennep
|
salt, peber
|
mynteblade til pynt
|
Fremgangsmåde:
Kog squashene i kogende vand i 5 minutter. Lad dem blive kolde og tør dem af. Flæk dem på langs og tag indmaden ud med en teske. Skær det i små tern. Fjern skallen fra avocadoerne og tag kødet ud og bland det med indmaden fra squashene og løgene.
Pisk marinade af olie, vineddike, sennep, salt og peber og hæld det over grønsagerne. Det skal trække et par timer i køleskabet. Fyld squashene med fyldet og pynt med mynteblade. Hvis du lægger avocadostenene ned i fyldet, mens det trækker, bliver avocadokødet ikke mørkt.
Denne opskrift er blevet vist
3.737 gange