Skinketoppe
Udskriv opskrift
Skinke og æg passer godt sammen. Retten ser også godt ud, så der er også lidt for øjnene.
Ingredienser:
3
hårdkogte æg
|
100 g
god skinke
|
2 spsk
purløg
|
150 ml
cremefraiche
|
½ tsk
paprika
|
2 bl
husblas
|
½
rød peber
|
Fremgangsmåde:
Æg og skinke hakkes og røres sammen med de øvrige grønsager og cremefraichen.Paprika røres i. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i vandbad. Rør husblasen i æggemassen i en tynd stråle. 4 små forme smøres med olie og fyldes med massen og sættes i køleskabet i ca 2 timer.
Nu er æggemassen stivnet og tages ud på en tallerken, pyntet med strimlet salat. Brug evt en kniv i kanten eller hold kanten af formen under varm vand et kort øjeblik. Serveres med grove flutes.
Denne opskrift er blevet vist
5.011 gange