Fiskefrikadeller med Grønt

Udskriv opskrift

Denne ret smager godt sammen med råstuvede kartofler.

Ingredienser:

500 g hakket kød af torsk eller sej
1 stor porre
100 g broccoli
salt, peber
2 æg
2 spsk mel
2 spsk havregryn
2 spsk hakkede solsikkerkerner
100 ml fløde (1dl)
evt. kogevand fra grønsager

Fremgangsmåde:

Begynd med grønsagerne. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver, skær broccolien i små stykker og kog begge dele møre i letsaltet vand. Rør fiskekødet sammen med de afkølede grønsager, æg salt, peber, mel, havregryn, solsikkerkerner og fløde.

Farsen hviler ½ time, tilsæt evt lidt grønsagsvand, og lav derefter frikadeller med en spiseske og steg dem på en pande. Disse fiskefrikadeller kan også serveres med varm kartoffelsalat remoulade.

Denne opskrift er blevet vist 3.700 gange