Polenta Flutes
Udskriv opskrift
Pinjekernerne giver knaset og polentaen gør det fugtigt og dejligt
Ingredienser:
310 g
vand
|
1 tsk
sukker (5g)
|
1 tsk
salt (5g)
|
1 tsk
honning (12g)
|
35 g
blødt smør
|
60 g
polenta
|
60 g
pinjekerner
|
510 g
groft hvedemel
|
10 g
tørgær
|
Fremgangsmåde:
Tilsæt ingredienserne i den rækkefølge der er angivet og kør maskinen på ælteprogrammet. Når maskinen er færdig deles dejen I to og formet til relativt tykke flutes. Sæt brødene på en smurt plade og lad dem hæve indtil de er dobbel størrelse. Bag i 20 minutter ved 190°C/375°F/Gasmark 5. Drys lidt mel over inden de serveres.
Denne opskrift er blevet vist
4.945 gange