Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Denne suppe er fuld af grønsager og derfor meget mættende. Den kan spises som hovedret med grove boller til f.eks. Rugboller.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Skræl kartofler og skær dem i skiver. Skær sellerien i tern. Rens porrerne og skær dem i ringe - tag så meget af den grønne top med som muligt. Smelt smørret i en gryde og svits grønsagerne heri. Tilsæt 2 liter grønsagsbouillon og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt krydderurterne, der kan bestå af persille, kørvel, purløg, brøndkarse, timian, eller hvad du har i haven. Kog til kartoflerne er helt møre. Blend det hele af flere gange og hæld den blendede suppe i en ny gryde og spæd evt med vand, hvis den er for tyk. Varm suppen, hæld fløden i og smag til med salt og peber. Serveres med rugboller til.
Denne opskrift er blevet vist 4.357 gange