Ratatouille
Udskriv opskrift
Dette er egentlig en fransk ret, men den er en så udbredt spise i Danmark , at den kan anses for at være adopteret her nu. Den kan spises som en frokostret eller sammen med forskellige former for kød.
Ingredienser:
50 ml
olivenolie (½dl)
|
3
groftdelte løg
|
3 fed
hvidløg
|
2
auberginer
|
2
squash
|
2
peberfrugt-rød og grøn
|
4
tomater i både
|
200 ml
hvidvin (2dl)
|
salt, peber
|
persille
|
basilikum
|
Fremgangsmåde:
Kom olie i en stor wok sammen med karry. Svits karryen. Tilsæt løgene og lad dem blive bløde. Aubergine, squash og peberfrugter skæres i tern og svitses med i få minutter. Så tilsættes tomater og vin, og der krydres med salt og peber. Kom hakkede krydderurter i og kog videre, til grønsagerne er møre.
Denne opskrift er blevet vist
5.135 gange