Ratatouille

Udskriv opskrift

Billede af Ratatouille fra Verdens Lækreste Opskrifter

Dette er egentlig en fransk ret, men den er en så udbredt spise i Danmark , at den kan anses for at være adopteret her nu. Den kan spises som en frokostret eller sammen med forskellige former for kød.

Ingredienser:

50 ml olivenolie (½dl)
3 groftdelte løg
3 fed hvidløg
2 auberginer
2 squash
2 peberfrugt-rød og grøn
4 tomater i både
200 ml hvidvin (2dl)
salt, peber
persille
basilikum

Fremgangsmåde:

Kom olie i en stor wok sammen med karry. Svits karryen. Tilsæt løgene og lad dem blive bløde. Aubergine, squash og peberfrugter skæres i tern og svitses med i få minutter. Så tilsættes tomater og vin, og der krydres med salt og peber. Kom hakkede krydderurter i og kog videre, til grønsagerne er møre.

Denne opskrift er blevet vist 4.227 gange