Leverpande med Squash

Udskriv opskrift

Ikke alle kan lide lever, men hvis- så er denne måde at tilberede den på god. Der kan laves kartoffelmos eller man kan servere nye kartofler til. Agurkesalat er et godt tilbehør.

Ingredienser:

½ kg kalvelever i strimler
3 spsk mel
400 g squash i tynde skiver
3 løg i skiver
3 spsk smør eller olie
100 ml fløde (1dl)
50 ml bouillon (½dl)
salt, peber
hakket persille

Fremgangsmåde:

Vend leverstrimlerne i mel, krydret med salt og peber. Rist dem brune på en varm pande. Tag dem af og rist løg og squash på panden. Kom leveren tilbage på panden og tilsæt bouillon og fløde. Smag til med salt og peber og lad det simre endnu 10 minutter. Saucen kan evt. jævnes med maizena.

Drys med persille og server ris eller kartoffelmos til.

Denne opskrift er blevet vist 3.064 gange