Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Denne suppe kan selvfølgelig også laves med andre svampe, men østershatte har en helt speciel smag, som gør sig godt i denne suppe. Server f.eks. suppen som natmad efter en fest, når alle er trætte. Suppen kan gøres næsten færdig, så du kun skal tilsætte fløden, salt, peber og persille.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Stokken fra svamperne hakket, og svampene skæres i strimler. Løget snittes og svitses på en pande, til det er klart. Svampene og stokkene tilsættes og svitser med et par minutter. Spæd med bouillonen , og suppen simrer under låg i 10 minutter. Fløden tilsættes , og suppen varmes igennem. Smag til med salt og peber og giv evt. suppen et drys af persille. Sevér med f. eks. Gulerodsboller til.
Denne opskrift er blevet vist 5.014 gange