Hakkebøf med Løg
Udskriv opskrift
Sprøde eller bløde løg til, det er op til dig. Hvis du foretrækker bløde løg, tilsættes 1 spsk vand lige inden du tager dem af panden.
Ingredienser:
600 g
hakket oksekød
|
salt, peber
|
50 g
smør
|
3
skivede løg
|
200 ml
bouillon
|
maizena til jævning
|
Fremgangsmåde:
Del kødet i 6 kugler og form dem med en kniv til hakkebøffer. Krydr med salt og peber. Varm smørret på panden og steg løgene indtil de har karamelliseret til din smag. Tag dem af og tilsæt lidt mere smør. Lad panden blive godt varm inden du kommer bøfferne på. Brun dem på begge sider og steg dem så de er som du kan lide dem. 3 minutter på hver side for rød, 5 minutter på hver side for medium, og 7-8 minutter på hver side for gennemstegt (alt efter bøffernes tykkelse). Tag dem af panden og hold dem varme.
Følg opskriften på brun sauce i denne kogebog for an lækker brun bøfsauce der aldrig fejler. Server bøfferne med den lækre sauce, kogte kartofler og agurkesalat til.
Denne opskrift er blevet vist
5.719 gange