Hakkebøf i Folie
Udskriv opskrift
En god og billig ret hvis man skal score et par hurtige point hos sine gæster. Det hele kan oven i købet forberedes i god tid. Fordelen ved ovnmad er, at køkkenet kan ryddes, når maden er kommet i ovnen.
Disse bøffer vil være lækker med f.eks. ovnbagte kartofler til. De skal i ovnen et godt stykke tid før bøffen fordi de skal have mindst 1 time i ovnen.
Ingredienser:
1 kg
hakket oksekød
|
salt, peber
|
3 spsk
olie
|
3
skivede løg
|
250 g
champignoner
|
4
tomater i både
|
lidt persille til pynt
|
folie
|
Fremgangsmåde:
Form kødet til 8 bøffer og krydr dem med salt og peber. Brun dem på begge sider en pande. Læg hver bøf på et stykke folie. Brun løg og champignoner. Fordel dem på folien. Læg tomatbåde ved og hæld lidt pandesky over.
Fold folien godt omkring bøffen, så den er helt tæt. Læg pakkerne i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen ved 250 grader (480F) i 15 minutter.
Lad gæsterne hygge sig med at åbne hver sin pakke ved bordet. Servér sammen med en lækker grøn salat.
Denne opskrift er blevet vist
21.027 gange