Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Den røde farve sammen med urtefløden er et flot syn, og så smager det lækkert.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Tilbered urtefløden først, da den skal fryses let. Pisk ca 2/3 del af fløden stiv og vend hovedparten af de fintklippede krydderurterne i sammen med salt og peber. Frys fløden ca. 1 time. Rens forårsløgene, snit den grønne del I papirtynde ringe og den hvide del skæres groft. Damp groftsnittet løg 5 minutter i smør over svag varme, drys mel i og rør rundt. Tilsæt tomaterne, bouillon, tomatpure og krydderurter. Kog sagte i 10 minutter. Blend det hele og varm suppen op, fortynd evt med bouillon og tilsæt de grønne løgringe. Rør et par minutter, rør et par skefulde fløde i og smag til med krydderier. Ved servering skal suppen være rygende varm, og der tilsættes en skefuld urtefløde i hver tallerken.
Denne opskrift er blevet vist 4.192 gange