Omelet Med Kylling Og Svampe

Udskriv opskrift

Et lækkert måltid, hvor man kan andvende de svampe man har til rådighed: østerhatte, kantareller osv. Man kan også anvende rester fra dagen før, så - brug fantasien.

Ingredienser:

5 æg
300 g kyllingelever (frossen)
1 løg
50 ml olie (½dl)
2 små tomater
1 bdt persille
salt, peber
200 g champignoner/svampe

Fremgangsmåde:

Pisk æggene sammen med en spsk koldt vand. Tø kyllingeleveren og rens den for urenheder. Hak løget og skær svampene i mindre stykker. Rist først løg og lever på panden i lidt olie, derefter svampene. Tag fyldet fra panden. Varm lidt olie på panden og hæld æggemassen på, rør rundt med en gaffel, indtil massen stivner ved svag varme. Bland hakket persille i fyldet sammen med tomatbåde. Krydr med salt og peber. Kom fyldet på den ene halvdel af omeletten og vend den anden over.

Server fra panden evt med et stykke groft rugbrød.

Denne opskrift er blevet vist 4.462 gange