Kyllingebryst Med Grønsager

Udskriv opskrift

Det er altid dejligt at lave mad i efteråret. Der er så mange gode , grove grønsager, som giver smag, til den mad man laver. Her er kødet kylling, men du kan bruge den samme opskrift til mange slags kød.

Ingredienser:

4 kyllingebryst
200 g knoldselleri i tern
2 guerødder i tern
2 porrer i skiver
200 g persillerod i tern
400 g kartofler
sennep
syltede rødbede
½ tsk timian

Fremgangsmåde:

Kyllingebrysterne lægges i en lage, lavet af tomatpure, olie, soyasauce, peber og paprika, evt lidt balsamiceddike. Helst natten over. Rodfrugter og kartofler, alt skæres i tern, lægges i et ovnfast fad og sættes i ovnen. Efter 15 minutter lægges kyllingen over, og retten bages fortsat i endnu 20 minutter, eller til kyllingen er færdig.

Serveres med syltede rødbeder og sennep

Denne opskrift er blevet vist 3.710 gange