Trifli

Udskriv opskrift

Denne dessert kan laves på mange forskellige slags frugt. Man bytter bare abrikoserne ud med anden frugt og frugtyoghurt - f.eks jordbær.

Ingredienser:

1 blad husblas
6 - 8 makroner
2 spsk sherry, portvin el. frugtsaft
1 ds. abrikoser eller anden frugt (500g)
200 ml abrikosyoghurt eller anden yoghurt
150 ml piskefløde, fløde 38%

Pynt:
150 ml piskefløde

Fremgangsmåde:

Udblød husblasen, knus makronerne let og læg dem i en skål. Dryp væske over. Hæld frugten til afdrypning. Tag lidt fra til pynt. Pisk fløden. Bland den med yoghurt. Smelt husblasen, og hæld den let afkølet i cremen.

Læg frugten på makronerne. Hæld cremen over. Pynt med flødeskum og frugt.

Denne opskrift er blevet vist 5.955 gange