Tærte Med Frugt

Udskriv opskrift

Tærten er pyntet med flækkede mandler og halve cocktailbær som kan lægges i likør et døgn, før de skal bruges. Fyldet er både rosiner, æbler og mandler.

Ingredienser:

200 g mel
150 g smør
50 g sukker
1 æggeblomme

Fyld:
75 g smør
75 g sukker
2 spsk mel
3 spsk fløde
75 g finthakkede mandler

Til pynt:
50 g smuttede hakkede mandler
50 g flækkede cocktailbær

Fremgangsmåde:

Lav mørdejen af mel, smør sukker og æggeblomme. Lad den hvile 1 time. Smelt smør, sukker, mel og fløde i en gryde. Tag det fra varmen og kom mandler, rosiner og æbler i. Rul 2/3 del af dejen ud og beklæd en smurt tærteform med det. Kom fyldet i. Rul resten af dejen ud og skær det i strimler, som lægges over fyldet i et ternet mønster. Pensl med æggehvide og bag ved 175 grader (350F) i ca 20 minutter. Pynt med mandler og cocktailbær.

Denne opskrift er blevet vist 3.838 gange