Stegte Sild i Eddike

Udskriv opskrift

Sildene bliver vendt i rugmel, før de bliver stegt, afkølet og langsom lagt i eddikelagen. Sildene kan fryses ned i lagen og optøs i køleskabet før serveringen.

Ingredienser:

8 sildefileter
rugmel
salt, peber
smør til stegning

Eddikelagen:
500 ml eddike (5dl)
200-250 g sukker
8 peberkorn
1 løg

Fremgangsmåde:

Tør sildene, vend dem i rugmel, der er blandet med salt og peber. De steges på pånden i gyldent smør i 3-4 minutter på hver side. Læg de stegte sild på fedtsugende papir og lad dem blive kolde. Bland eddike, sukker og peberkorn og bring det i kog. Tag lagen fra varmen og afkøl det. Læg sildene i den kolde eddikelage i en skål og lad dem trække 1 døgn, før de spises. Kom løgringe over ved servering.

Serveres med et lækkert stykke rugbrød.

Denne opskrift er blevet vist 17.220 gange