Stegte Sild i Eddike
Udskriv opskrift
Sildene bliver vendt i rugmel, før de bliver stegt, afkølet og langsom lagt i eddikelagen. Sildene kan fryses ned i lagen og optøs i køleskabet før serveringen.
Ingredienser:
8
sildefileter
|
rugmel
|
salt, peber
|
smør til stegning
|
Eddikelagen:
|
500 ml
eddike (5dl)
|
200-250 g
sukker
|
8
peberkorn
|
1
løg
|
Fremgangsmåde:
Tør sildene, vend dem i rugmel, der er blandet med salt og peber. De steges på pånden i gyldent smør i 3-4 minutter på hver side. Læg de stegte sild på fedtsugende papir og lad dem blive kolde. Bland eddike, sukker og peberkorn og bring det i kog. Tag lagen fra varmen og afkøl det. Læg sildene i den kolde eddikelage i en skål og lad dem trække 1 døgn, før de spises. Kom løgringe over ved servering.
Serveres med et lækkert stykke rugbrød.
Denne opskrift er blevet vist
18.950 gange