Rullepølse
Udskriv opskrift
Denne rullepølse er lavet i ovnen i stegeposen og fordelen er, at krydderierne bliver i posen og at den kraftige sky og krydderfedtet ikke forsvinder i kogevandet.
Ingredienser:
1
flæskeslag
|
salt
|
Krydderiblanding
|
1½ tsk
peber
|
½ tsk
allehånde
|
½ tsk
merian
|
1/4 tsk
nellike
|
½ tsk
ingefær
|
2
skarlotteløg
|
bomuldsgarn
|
Fremgangsmåde:
Drys slaget med salt på begge sider og lad det ligge 1 døgn i køleskabet. Skyl saltet af og tør det. Bred det ud på bordet. Bland krydderierne og skær løgene fint. Drys krydderier og løg ud over slaget i et jævnt lag. Rul kødet fast sammen og sy med bomuldsgarn. Snør derefter rullepølsen med bomuldsgarn. Kom rullepølsen i en stegeposen, læg den i bradepanden og stil den i ovnen ved 180 grader ca. 1½ time. Krydderierne kan varieres afhængig af slagets størrelse.
En skive rullepølse serveres med løgringe og sky på et stykke rugbrød.
Denne opskrift er blevet vist
17.210 gange