Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Denne rullepølse er lavet i ovnen i stegeposen og fordelen er, at krydderierne bliver i posen og at den kraftige sky og krydderfedtet ikke forsvinder i kogevandet.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Drys slaget med salt på begge sider og lad det ligge 1 døgn i køleskabet. Skyl saltet af og tør det. Bred det ud på bordet. Bland krydderierne og skær løgene fint. Drys krydderier og løg ud over slaget i et jævnt lag. Rul kødet fast sammen og sy med bomuldsgarn. Snør derefter rullepølsen med bomuldsgarn. Kom rullepølsen i en stegeposen, læg den i bradepanden og stil den i ovnen ved 180 grader ca. 1½ time. Alternativt kan den Sous Vides i 4 timer ved 80°C. Krydderierne kan varieres afhængig af slagets størrelse. Kom den varme rullepølse i en rullepølsepresse, stram til, og lad den hvile i køleskabet i 24 timer. En skive rullepølse serveres med løgringe og sky på et stykke rugbrød.
Denne opskrift er blevet vist 20.836 gange