Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Grønkål er lækkert, sundt og fuld af vitaminer. Denne suppe er en af de klassiske danske vinterretter der holder os ovenpå i de mørke og kolde måneder.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Kom kødet i en gryde med vand, der dækker og bring det langsomt i kog. Skum suppen godt, når den koger, så alle urenheder kommer væk. Skræl kartofler, gulerødder og selleri. Skyl porrerne og skær dem i ringe. Tilsæt grønsagerne, salt og hele peberkorn til suppen og kog dem i ca. 30 minutter. Tag grønsagerne op og skær dem i mindre stykker. Kødet koger videre i ca 1½ time Hvis der anvendes frisk grønkålen skylles det grundigt i vand og drypper af. Derefter Hakes den fint. Tag kødet op og tilsæt kål og grønsager og bring suppen i kog og lad simre i yderligere 10 minutter. Server suppen rygende varm med kødet skåret i skiver, sennep og groft rugbrød.
Denne opskrift er blevet vist 49.185 gange