Abrikoskonfekt Med Amaretto

Udskriv opskrift

Det er en fordel at arbejde med en stor portion overtrækschokolade, så holdes temperaturen lettere. Den sidste rest chokolade kan evt. samles til toppe med hakkede rosiner eller cornflakes

Ingredienser:

4-5 abrikos i Amaretta
350 g mørk chokolade
200 ml piskefløde (2dl)
25 g honning
45 g smør
1 appelsin

Pynt:
abrikoser og nødder

Fremgangsmåde:

Honning, appelsinsaft og lidt reven appelsinskal koges ned. Tilsæt piskefløde og varm op. Tilsæt hakket chokolade og lad det smelte. Smørret kommes i ved 30°C, og derefter tilsættes hakkede abrikoser. Massen afkøles i en form og skæres ud i tern eller ruder i passende størrelse. Overtrækkes med chokolade. Pynt med hakkede, tørrede abrikoser tilsat en anelse hakkede nødder.

Denne opskrift er blevet vist 2.372 gange