Porrefad

Udskriv opskrift

Lækkert og letlavet grøn mad, ser serveres på en bund af ris eller bulgur.

Ingredienser:

600 g rensede porrer
vand
salt
4 portioner ris eller bulgur

Fyld:
1 hakket løg
2 fed finthakket hvidløg
4 spsk olivenolie
4 hakkede tomater
1 skive afskorpet, smuldret franskbrød
3 spsk persille
salt, peber
2 hårdkogte, halverede æg

Fremgangsmåde:

Skær porrerne i 5 -6 cm lange stykker og kog dem møre i saltvand, lad dem dryppe af og læg dem i et ovnfast fad med varme ris eller bulgur og hold begge dele varme. Svits løgene i en gryde i den varme olie i nogle minutter, mens der røres. Tilsæt tomater, brød og persille og svits det hele i 2 -3 minutter. Kom æggene i og smag blandingen til med salt og peber, før den fordeles over porrerne. Drys med hakket persille.

Denne opskrift er blevet vist 3.707 gange