Bostonkylling

Udskriv opskrift

Billede af Bostonkylling fra Verdens Lækreste Opskrifter

Her er en dejlig opskrift til rotisseriet. Sødt og surt kombineret med aromatisk hvidløg, paprika og lime - som man ville tilberede en kylling i Boston...

Ingredienser:

1 kylling (1200-1600g)
60 ml olivenolie
1 spsk. honning
1 spsk. limejuice
½ tsk. paprika
tørret hvidløgspulver
salt
groftkværnet peber

Fremgangsmåde:

Hæld olivenolie, honning, limejuice, hvidløgspulver og paprika i en lille kasserolle og varm langsomt op til honningen er smeltet. Sæt kyllingen fast på spyddet så det er i balance. Smør marinaden på hele kyllingens overflade. Drys med salt og groftkværnet peber.

Sæt i rotisseriet og start det. Smør 2-3 gange med marinaden. Steger i 1 til 1½ time indtil kyllingens skind er sprødt og blankt og safterne er klare. Lad kyllinge hvile i 15 minutter inden den skæres for.

Denne opskrift er blevet vist 14.252 gange