Bostonkylling
Udskriv opskrift
Her er en dejlig opskrift til rotisseriet. Sødt og surt kombineret med aromatisk hvidløg, paprika og lime - som man ville tilberede en kylling i Boston...
Ingredienser:
1
kylling (1200-1600g)
|
60 ml
olivenolie
|
1 spsk.
honning
|
1 spsk.
limejuice
|
½ tsk.
paprika
|
tørret hvidløgspulver
|
salt
|
groftkværnet peber
|
Fremgangsmåde:
Hæld olivenolie, honning, limejuice, hvidløgspulver og paprika i en lille kasserolle og varm langsomt op til honningen er smeltet. Sæt kyllingen fast på spyddet så det er i balance. Smør marinaden på hele kyllingens overflade. Drys med salt og groftkværnet peber.
Sæt i rotisseriet og start det. Smør 2-3 gange med marinaden. Steger i 1 til 1½ time indtil kyllingens skind er sprødt og blankt og safterne er klare. Lad kyllinge hvile i 15 minutter inden den skæres for.
Denne opskrift er blevet vist
14.252 gange